Layout
Stereospace Logo
UNDER CONSTRUCTION
Eye Youtube Spotify Instagram Facebook

SHTËPIA E KULTURËS
FSHATI LLUKAR
10000 PRISHTINA
REPUBLIC OF KOSOVO
[email protected]

Circle

STEREOSPACE ËSHTË NJË GRUP AKTIVISTËSH NGA PRISHTINA QË KANË PASION MUZIKËN, MENDIMIN E LIRË, DHE AMBIENTIN. E VENDOSUN NË FSHATIN LLUKAR, STEREOSPACE SHËRBEN SI PLATFORMË PËR ARTISTËT NË SHËRBIM TË KOMUNITETIT DHE QËNDRUESHMËRISË SË SHTËPISË SË KULTURËS NË FSHAT.

STEREOSPACE IS A GROUP OF ACTIVISTS FROM PRISHTINA WHO ARE PASSIONATE ABOUT MUSIC, FREE EXPRESSION, AND THE ENVIRONMENT. STEREOSPACE IS A PLATFORM FOR ARTISTS IN THE SERVICE OF THE COMMUNITY AND THE SUSTAINABILITY OF THE HOUSE OF CULTURE IN THE VILLAGE.